Tarieven

Zelfvertrouwen… is de meest sexy outfit die je kunt dragen!

Omdat ik de mooiste plaatjes kan schieten als jij je comfortabel voelt kan de shoot zowel bij je thuis als op een andere locatie plaatsvinden. Check hieronder de voordelen en bijbehorende tarieven. 

Home sweet home

Ben jij het meest op je gemak in je eigen huis? Heb je een mooie wand, schilderij, beddensprei of raamkozijn? De mooiste foto's kan ik maken wanneer jij je het meest op jou gemak voelt.

Home away from home

Er even tussenuit, me-time PLEASE! Heb je enthousiaste huisdieren, aandacht vragende huisgenoten of buren die aan het klussen zijn? Dan ben je thuis wellicht niet het meest op je gemak. Samen zoeken we naar een locatie die bij jou past.

Een boudoir shoot; stap voor stap

Get to know

We plannen een kennismaking in en bespreken je wensen. Je zit nog nergens aan vast.

pick a date

Aan de hand van je wensen bepalen we een locatie en tijd. Bij je thuis of een externe locatie die bij je past.

SHOOTINGTIME

Neem zoveel eigen setjes mee als je wilt zodat we tijdens de shoot kunnen wisselen.

SHOWTIME

Binnen een week stuur ik je tussen >50 foto’s toe of we plannen een revealsessie.

Home sweet home

Het meest op je gemak op je eigen plek.

Ben jij het meest op je gemak in je eigen huis? Heb je een mooie wand, schilderij, beddensprei of raamkozijn? De mooiste foto’s kan ik maken wanneer jij je het meest op jou gemak voelt. 

Er even tussenuit

Me time please!

Heb je enthousiaste huisdieren, aandacht vragende huisgenoten of buren die aan het klussen zijn? Dan ben je thuis wellicht niet het meest op je gemakt. Samen zoeken we naar een locatie die bij jou past waar je helemaal op je gemakt bent.

Scroll Up